Get out more. Get out more i Oslo.

Vi mener ikke å være uhøflige, men vi synes du burde gå mer ut. Vi liker nemlig Oslo. Særlig når man går ut og spiser. For å feire det så dukker vi nå opp på t-banestasjoner i Oslo, så hold utkikk!

Bestill et bord som det er helt håpløst å få tak i. Vi vet sikkert alle hvor vanskelig det kan være å få et bord på den velrenommerte restauranten alle snakker om. Men nå kan du også være den vennen som har greie på hvordan man får tak i et umulig bord på en populær restaurant, og som har sjekk på Oslos favorittsteder.

Finn riktig Michelin-restaurant for den rette anledningen.

Gårsdagens halvspiste kylling flyr ingen steder. Atmosfæren du opplever på en spennende restaurant er vanskelig å gjenskape når du sitter på kjøkkenet hjemme og spiser middag. Velg blant 300 restauranter, flere gourmetrestauranter og fantastiske tilbud.

Topp 10-restauranter på Majorstua.

Bruk emneknagger mer. Spis mer. Gå ut mer.

Oslo oser rett og slett av foodie-potensiale, men nøy deg ikke med å bare høre det fra oss. Delta i samtalen med #getoutmoreOSL, enten du befinner deg i Majorstua og spiser maki eller i Frogner og bestiller fois gras. Følg med og sjekk ut innleggene våre på Facebook, Instagram og del dine egne tips også.

#getoutmoreOSL

Se våre tilbud. 

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Please enter your comment

* Please enter your name