Konkurranseregler for konkurranser organisert av Bookatable i sosiale medier

Les nøye gjennom disse konkurransereglene. Om du deltar i noen av konkurransene våre, forutsetter dette at du har lest nøye gjennom disse reglene og at du har godkjent dem.

– Du må være bosatt i Norge og være over 18 år om du vil delta.

– Denne konkurransen er ikke gyldig for ansatte av Bookatable, eller medlemmer av deres nærmeste familie.

– Startdato for alle konkurranser er datoen konkurranseinnlegget blir publisert i den sosiale kanalen eller kanaler hvor konkurransen er arrangert. Sluttdato for innsending av konkurransebidrag er oppgitt i konkurranseinnlegget.

– For å være med og delta er det nødvendig at brukeren fullfører en eller flere handlinger som er detaljert i konkurranseinlegget, hvor en vinner blir valgt etter deres prestasjon.

– Vinneren vil bli kontaktet senest to virkedager etter fristen for innsending av konkurransebidrag. Hvis en vinner ikke svarer innen 48 timer etter å ha blitt kontaktet for første gang, vil premien tildeles en annen konkurransedeltaker.

– I tilfeller hvor en konkurranse er organisert via flere sosiale kanaler (for eksempel Facebook og Instagram), inngår alle innsendte bidrag som følger konkurransebetingelsene i alle kanaler. For å delta kreves kun ett innsendt bidrag i en av kanalene der konkurransen er organisert.

– I konkurranser som krever innlevering av brukerinformasjon, er deltakerne enige om at denne informasjonen er fyllt inn og kan brukes i Bookatables markedsføringsdatabase i samsvar med vår personvernpolicy. Brukere kan når som helst si opp dette abonnementet.

– Konkurransebidrag må være i samsvar med Bookatables etiske retningslinjer og må ikke inneholde rasistisk, sexistisk, samt på annen måte etisk tvilsomme formuleringer eller oppfordringer til kriminell handling. Hvis det er aktuelt, forbeholder vi oss retten til å slette bidraget.

– Ingen del av premien kan overføres i kontanter eller noen annen form for betaling.

– Bookatable er ikke ansvarlig for eventuelle reisekostnader til eller fra Oslo.

– Vinneren må oppfylle alle vilkårene som er oppført i instruksjonene.

– Bookatable forbeholder seg retten til å endre på reglene ovenfor når som helst.

Denne kampanjen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Instagram eller Facebook.

Siste oppdatering for disse konkurransebetingelsene: 2/4/2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Please enter your comment

* Please enter your name